Je lichaam en geest krijgt veel te verduren door de behandeling tegen kanker. Een droge, gevoelige huid, een vale tint, broze nagels en de emotionele rollercoaster die je doormaakt… In het ziekenhuis kan men al terecht voor verzorgingen en informatie, maar eens men het ziekenhuis verlaat valt deze zorg weg. De drempel, die hoog kan liggen om dan naar een schoonheidsinstituut te gaan, kan en wil ik als Beauty Professional Oncologie verlagen. Iedereen heeft wel eens nood aan een deugddoende ontspannende behandeling met een luisterend oor.

Om de titel 'Beauty Professional Oncologie' te mogen dragen heb ik een opleiding gevolgd bij het IFPC ( Institute For Professional Care). Dankzij deze opleiding zijn mijn behandelingen voor elke zorgbehoevenden aangepast en op maat gemaakt.
Door de jaarlijkse bijscholingen kan je bij mij ook terecht met een CareCard.

De herbalanceringsmassage.

Met deze massage trachten we de stressfactor en het emotionele welzijn te bevorderen. Dit is een streelzachte massage die ernaar streeft om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Er wordt geen nadruk gelegd op het los masseren van de spieren, maar op het vinden van diepe rust en ontspanning. Er is een keuze tussen 30, 60 of 90 minuten.

Gelaatsverzorging.

Ook de gelaatsverzorgingen en bijhorende massages worden aangepast aan het zorgprofiel. Zo wordt elke verzorging afgestemd op de noden van de klant. Ook de producten, waar ik de gelaatsverzorgingen mee doe, zijn uiterst zacht en zeer geschikt voor een gevoelige huid. Het is een Belgisch merk waar geen synthetische ingrediënten inzetten. Al deze producten zijn dus 100% plantaardig.

Wat is een CareCard?

Een CareCard kan je vergelijken met een cadeau cheque, maar dan specifiek voor de zorgsector. De CareCard is een initiatief van de Lotus Care Foundation die hiermee de mogelijkheid biedt om personen, getroffen door kanker, een innerlijke/uiterlijke boost te geven bij een erkende  Beauty of Hair Professional Oncologie.

Een CareCard kan je via deze link aankopen