De duur van een massage kan 30, 60 of 90 minuten zijn. Dit zijn manuele massages waarbij de nadruk ligt op ontspanning. Dankzij het gebruik van aangepaste etherische oliën kunnen we volledig werken op wat je lichaam nodig heeft.

  • Nek-, schouder- en rugmassages (30 minuten)

We komen in het dagelijkse leven heel vaak in contact met drukte en stress. Dit kan een spanning geven op de nek, rug en schouders. Deze 30 minuten massage zal je een hele verlichting geven en zorgen dat je weer ontspannen buiten gaat.

38,00 euro

  • Volledige lichaamsmassage (60 minuten)

Laat je volledige lichaam en geest ontstressen bij deze massage. Je zal hierna volledig ontspannen zijn, maar ook de energie terug voelen. Dankzij de kwalitatief plantaardige producten krijgt je lichaam de verzorging die het nodig heeft.

68,00 euro

  • Wellness massage (90 minuten)

Wie echt nood heeft aan een totaalpakket kan voor de wellness massage gaan. Hierbij wordt er naast de volledige lichaamsmassage ook aandacht besteed aan een gelaat- en hoofdhuidmassage.

98,00 euro

Herbalanceringsmassage

Met deze massage trachten we de stressfactor en het emotionele welzijn te bevorderen. Dit is een streelzachte massage die ernaar streeft om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Er wordt geen nadruk gelegd op het los masseren van de spieren, maar op het vinden van diepe rust en ontspanning. Er is een keuze tussen 30, 60 of 90 minuten.

  • Herbalanceringsmassage rug, nek en schouders (30 minuten)

44,00 euro

  • Herbalanceringsmassage Volledig lichaam (60 minuten)

74,00 euro

  • Herbalanceringsmassage Deluxe (90 minuten)

103,00 euro